”Det är Delecsys kompetenta medarbetare och deras förmåga att förklara som gör dem så bra.”

Yvonne Liberg, vd och grundare
Mebyou e-srv

Säker och proaktiv drift för Mebyou e-srv

Fakta: Mebyou e-srv

Mebyou e-srv är ett it- och konsultföretag som levererar en egenutvecklad molntjänst för bokning, betalning och bidrags­handläggning. Tjänsten har många användnings­områden och administrerar bland annat bokning och uthyrning av campingplatser, båtplatser och idrottshallar, även med direktbetalningar. Mebyou e-srv vänder sig främst till kommuner och offentlig sektor.

Grundat: 2013
Antal anställda: 10 + under­konsulter
Marknad: Sverige
Bransch: IT

Utmaning: Hitta en säker driftleverantör som tänker långsiktigt

Mebyou e-srv tillhandahåller en egenutvecklad molnbaserad tjänst. Tjänsten och företaget har utvecklats genom åren, men ett som varit säkert redan från början är behovet av en pålitlig drift av Mebyou e-srv för att kunderna ska kunna använda tjänsten.

Driften är alltså helt avgörande för att ha en fungerande e-tjänst. Samtidigt som slutkundens perspektiv är att driften är en del av Mebyou e-srvs leverans. Därför är det av yttersta vikt med en proaktiv driftleverantör som håller en hög säkerhetsnivå och har en långsiktig syn på samarbetet. 

”Vi är ju inte specialister på drift, utan på mjukvara. Därför är det jätteskönt att ha Delecsys. Vi kan ställa frågor och få olika förslag på tekniska lösningar så att vi har underlag för att ta rätt beslut.”

Lösning: En förutseende leverantör som ger råd

Yvonne Liberg, grundare och vd för Mebyou e-srv, kände till Delecsys sedan tidigare samarbeten. När hon dessutom fick en rekommendation om just Delecsys från ett helt annat håll kände hon sig trygg i sitt val.

– Vi är ju inte specialister på drift, utan på mjukvara. Därför är det jätteskönt att ha Delecsys. Vi kan ställa frågor och få olika förslag på tekniska lösningar så att vi har underlag för att ta rätt beslut, säger Yvonne Liberg, vd för Mebyou e-srv.

Som driftleverantör förser Delecsys Mebyou e-srv med drift- och hostingtjänster, däribland virtuella servrar, brandväggar, databashantering, med mera. Trafik och it-miljö är skyddad från obehörig åtkomst, kundernas uppgifter hanteras korrekt och det finns alltid en aktuell säkerhetskopia. Mebyou e-srv har en tjänst som ska fungera dygnet runt, året om och Delecsys ser till att det fungerar som det ska.

– Vi skulle kunna vända oss till någon annan som har motsvarande teknik, kapacitet och tillgänglighet, men det är Delecsys kompetenta medarbetare och deras förmåga att förklara och hjälpa som gör dem så bra, säger Yvonne Liberg.

I takt med att företaget utvecklar Mebyou e-srv anpassar Delecsys sitt stöd. Om säkerheten brister skulle det bli kostsamt, men med en säker it-miljö och kontinuerliga säkerhetskopior kan Mebyou e-srv koncentrera sig på sin verksamhet och slutkunderna kan fortsätta att använda tjänsterna på ett tryggt och enkelt sätt.

– Vi märker att Delecsys vill stötta oss och utveckla vårt samarbete på ett positivt sätt. Jag kan absolut rekommendera Delecsys som samarbetspartner.

Kostnadsfri rådgivning

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi hjälper dig! Välkommen att boka en timme kostnadsfri rådgivning med en av våra it-strateger. Ett lösningsorienterat möte där vi tillsammans tittar på din situation – och du, du binder dig inte till någonting.