It-lösningar som passar dig

It ska inte bara fungera, den ska göra skillnad. Därför arbetar vi strategiskt och proaktivt för att hjälpa våra kunder till en problemfri it-vardag.

Vi är en heltäckande it-partner som erbjuder skräddarsydda lösningar så du kan vara bäst på det du gör.

Med hög kompetens och med människan i fokus, kan vi som it-partner tillgodose alla dina behov inom it. Oavsett vilken utmaning du står inför. Vill du ha hjälp i din digitaliseringsresa? Inga konstigheter, vi hjälper till med det också.

Vad vi gör

Det bästa vi vet är att hjälpa våra kunder spara tid och pengar. Därför tittar vi på din it-situation för att hitta de lösningar som passar dina förutsättningar och ditt it-behov bäst. Vi erbjuder alltid noggrant utvalda lösningar som vi sedan hjälper till att implementera. Ingen oro, vi är med dig hela vägen!

Vi har kompetensen som gör oss till en heltäckande it-och digitaliseringspartner. Vi hjälper dig med allt från strategi och digitalisering till servrar, backuper och hårdvaruinköp.

Nyfiken på vad vi kan hjälpa till med? Vi gör det här, och så mycket mer:

Säkerhet, uppdateringar och backup

En av grundstenarna i en välfungerande it-miljö är säkerhet. Den måste finnas och hållas uppdaterad. Det är vårt jobb att se till att det görs kontinuerligt, och att ni har en aktuell backup. Vi vet vad det kan kosta när säkerheten brister, därför är vi tydliga med att detta är en prioriterad del av vår leverans.

Hanterar användare och hårdvara

Den största risken i en it-miljö är alltid användaren själv, därför har vi smarta verktyg för att förebygga, hantera och förhindra så många risker som det går. Vi säkerställer att hantering av användarkonton, behörigheter och att deras enheter fungerar. Vi håller koll och flaggar om något oriktigt dyker upp. 

All nödvändig infrastruktur

Med Delecsys Private CLoud, vår egen moln-tjänst, kan vi erbjuda en komplett infrastruktur som ersätter servrar med mera lokalt på ett kontor. Vi erbjuder förmånliga priser och tummar aldrig på stabiliteten.

Vi tänker framåt

För att vi ska göra ett bra jobb behöver vi förstå era behov och utmaningar. Vi är måna om att sätta oss in i er verksamhet på riktigt. Vid behov tillsätter vi en it-ansvarig på plats hos er för att säkerställa att vi arbetar på ett optimalt sätt.  Tillsammans med  dig som kund tar vi fram genomtänkta strategier för er it som stämmer överens med bolagsmål och budget. 

Kostnadsfri rådgivning

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi hjälper dig! Välkommen att boka en timme kostnadsfri rådgivning med en av våra it-strateger. Ett lösningsorienterat möte där vi tillsammans tittar på din situation – och du, du binder dig inte till någonting.

Det är lugnt, vi löser det

Ja, it kan kännas både stort och krångligt. Det är inte så konstigt, med tanke på hur snabbväxande teknikutvecklingen är idag. Samtidigt förändrar digitaliseringen hela vår värld och ställer nya hårda krav på företag.

För att vara ordentligt rustad inför framtidens it-utmaningar (men också för att inte halka efter) så behöver tekniken helt enkelt fungera. Men också göra skillnad, tycker vi.

Vi finns alltid nära, och stöttar dig – oavsett om dina frågor är stora eller små.

Så här jobbar vi

Vi kartlägger din verksamhet och tar fram smarta och kostnadseffektiva lösningar. Vi implementerar de it- och tekniklösningar du har ett faktiskt behov av – så att du kan vara bäst på det du gör.

Kostnadsfri rådgivning

Ni berättar om era utmaningar och vi sätter oss i er unika situation. Vi analyserar vilken teknik ni använder i dagsläget och hur den används. Kan annan teknik eller andra funktioner göra arbetssättet smartare? Vi utreder olika lösningsalternativ.

Lösningsförslag

Du får ett tydligt beslutsunderlag där vi beskriver både vårt lösningsförslag och vad det kommer att kosta. Om ni godkänner förslaget tecknar vi ett ramavtal som får arbetet att fungera smidigt.

Lösa och implementera

Ni får ett team med projektledare, kundansvarig och tekniskt ansvarig. De är era kontaktpersoner som håller er uppdaterade och svarar på eventuella frågor. Tillsammans med vårt övriga team implementerar de era skräddarsydda lösningar.

Kontinuerlig support

Vi säkerställer att de implementerade lösningarna fortsätter att fungera och vår helpdesk finns nära till hands. Vi hjälper er om små eller stora problem uppstår. Tillsammans har vi strategimöten för att se till att ni alltid har rätt it-stödfunktion på plats.

Våra partners

Relationer spelar roll, och vi tror på den långsiktiga varianten.

Vi på Delecsys har genom åren byggt upp ett stort nätverk av samarbetspartners, vilket vi är stolta och glada för. Du som kund har kontakt med oss på Delecsys, och vi kopplar in de partners som behövs för att lösa ditt företags it-utmaningar. Vi ser människan bakom affären och tillsammans gör vi varandra ännu bättre.